Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About Glauk Asixon

This author has not yet filled in any details.
So far Glauk Asixon has created 7 blog entries.

KQZ-ja merr pjesë në punëtorinë e komisionit ad-hoc për reformën zgjedhore, diskutohen rekomandimet e vëzhguesve të BE-së

Prishtinë, 26 tetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është bërë pjesë aktive eprocesit të reformës zgjedhore, që po udhëhiqet nga Kuvendi i Kosovës, përmeskomisionit ad-hoc. Të martën, kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi dhe anëtarët Alim Rama, ArianitElshani, Sami Hamiti, Gordana Laban, kryeshefi ekzekutiv i SKQZ-së, Burim Ahmetajdhe zyrtarë të tjerë të institucionit, morën pjesë [...]

KQZ shpall konkurs për pozitën: Drejtor i Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontroll Financiar të Subjekteve Politike

Prishtinë, 21 tetor 2022 – Pas hyrjes në fuqi të ligjit nr. 08/L-122 për ndryshimin dheplotësimin e ligjit nr. 03/L-174 për financimin e subjekteve politike, i ndryshuar dheplotësuar me ligjin nr. 04/L-058 dhe ligjin nr. 04/L-122 si dhe ligjit nr. 03/L-073 përzgjedhje të përgjithshme në republikën e kosovës i ndryshuar dhe plotësuar me ligjin nr.03/L-256, [...]

KQZ-ja miratoi rregulloren për procedurën e përzgjedhjes së Drejtorit të Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike

Prishtinë, 19 tetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve me 11 vota Për dhe asnjëkundër, ka miratuar rregulloren për procedurën e përzgjedhjes së Drejtorit të Zyrës përRegjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike.Miratimi i rregullores së re vjen pas hyrjes në fuqi të ligjit nr. 08/L-122 për ndryshimindhe plotësimin e igjit nr. 03/L-174 për [...]

test234234

Organizimi dhe Funksionimi Anëtarët e KQZ-së Sekretariati i KQZ-së Zyra për RCKFSP Skema Organizative e KQZ-së

Go to Top