Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Konferenca e pestë – KQZ: Rezultatet preliminare po vazhdojnë të publikohen online

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 23:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë dhe të fundit për ditën e Zgjedhjeve Lokale 2021. Në këtë konferencë, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi falënderoi mediat për angazhimi e tyre gjatë gjithë ditës duke raportuar nga vendvotimet gjithandej Kosovës, ndërsa ftoi mediat që t’i referohen ueb faqes [...]

KQZ fillon publikimin e rezultateve preliminare në aplikacionin: zgjedhjet2021.org

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 20:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve filloi publikimin e rezultateve preliminare të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave në të 38 komunat e Republikës së Kosovës. Në çdo qendër të votimit, KQZ-ja kishte caktuar zyrtarët përgjegjës të cilët ngarkonin të dhënat në aplikacionin zgjedhjet2021.org pas përfundimit të procesit të numërimit të [...]

Konferenca e katërt – KQZ: Mbyllen vendvotimet, votuan rreth 43% e votuesve

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 19:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë për ditën e Zgjedhjeve Lokale.  Në këtë konferencë, kryetari i KQZ-ë, Kreshnik Radoniqi bëri të ditur se procesi i votimit në Republikën e Kosovës. “Tashmë të gjitha qendrat e votimit janë mbyllur. Sipas të dhënave preliminare që kemi pranuar nga [...]

Konferenca e tretë – KQZ: Deri në orën 15:00 votuan 16.95% e votuesve

  Prishtinë, 18 tetor 2021, 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në ditën e Zgjedhjeve Lokale në Republikën e Kosovës. “Nga komunikimit e vazhdueshme që kemi me zyrtarët në terren, votimi është duke vijuar pandonjë problematikë. Sipas të dhënave preliminare që kemi pranuar nga më shumë se 98% e vendvotimeve, numri [...]

Konferenca e dytë – KQZ: Deri në orën 11:00 votuan 8.2% e votuesve

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 11:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në ditën e Zgjedhjeve Lokale në Republikën e Kosovës. Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi bëri të ditur se duke u mbështetur në informacionet e Komisioneve Komunale të Zgjehdjeve, procesi i votimit është duke vijuar normalisht dhe nuk është paraqitur ndonjë [...]

KQZ publikon uebin e veçantë për rezultatet preliminare: zgjedhjet2021.org

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 10:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi uebin e veçantë për të transmetuar të dhënat lidhur me pjesëmarrjen e qytetarëve në votime dhe për publikimin e rezultateve preliminare të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe rezultateve preliminare të subjekteve politike të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale. Përmes këtij aplikacioni, KQZ-ja njoftoi [...]

Konferenca e parë – KQZ: Në orën 07:00 hapen të gjitha vendvotimet në Republikën e Kosovës

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e në ditën e Zgjedhjeve Lokale në Republikën e Kosovës. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur se sipas planifikimeve, në orën 07:00 ka filluar procesi i votimit në 2,477 vendvotime të 883 qendrave të votimit. Në këtë konferencë u bën [...]

Orari i konferencave të KQZ-së për Ditën e Zgjedhjeve, 17 tetor 2021

Prishtinë, 17 tetor 2021 – Me qëllim të informimit të rregullt të qytetarëve të Republikës së Kosovës për ecurinë e procesit të votimit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka planifikuar mbajtjen e disa konferencave. Konferenca e parë do të mbahet në orën 08:00 dhe ka për qëllim të njoftojë qyteatrët lidhur me hapjen e qendrave të [...]

Këtu mund ta shohësh se ku është vendvotimi yt

Prishtinë, 17 tetor 2021 – Çdo qytetar/votues në ditën e zgjedhjeve, mund ta vërtetojë adresën e saktë të qendrës së tij të votimit. Për ta mësuar vendvotimin e saktë, votuesi mjafton që të shënojë numrin personal dhe pastaj do të shfaqen të dhënat. Kjo bëhet e mundur përmes këtij aplikacioni të vendosur në ueb faqen [...]

Go to Top