KQZ certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

04/12/2020

Prishtinë, 4 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa nuk është paraqitur asnjë ankesë lidhur me rezultatet përfundimtare të cilat KQZ-ja i shpalli një ditë më herët.

Të gjitha rezultatet e detajuara janë publikuar në ueb faqen e KQZ-së, si në vijim: