Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Njoftim lidhur me afatin e aplikimit për çertifikim të Subjekteve Politike për Zgjedhjet për Kryetar të Komunave: Mitrovicë Veriore, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Njoftohen të gjitha subjektet politike të cilat dëshirojnë të marrin pjesë në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë Veriore, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, se afati i aplikimit për çertifikim fillon nga data 09.04.2019 prill gjerë më 18 prill 2019. Subjekti politik i cili në zgjedhjet e fundit të llojit të njëjtë ka [...]

KQZ-ja filloi organizimin e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në fillim të mbledhjes kryetarja Daka bëri të ditur se gjatë ditës së sotme (8 prill 2019) Presidenti i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi ka shpallur Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan. [...]

Go to Top