Konkurset e Hapura

 • Njoftim për vazhdimin e afatit të konkursit
  Koha e skadimit: 27/02/2023
 • Konkurs
  Data e shpalljes: 13/02/2023
  Koha e skadimit: 28/02/2023
 • Konkurs i brendshëm
  Data e shpalljes: 10/02/2023
  Koha e skadimit: 16/02/2023
 • Konkurs
  Data e shpalljes: 30/01/2023
  Koha e skadimit: 14/02/2023
 • Konkurs për staf me afat të caktuar
  Data e shpalljes: 30/01/2023
  Koha e skadimit: 06/02/2023
 • Njoftim për kandidatin e suksesshëm – Drejtor i Zyres për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike
  Data e shpalljes: 09/12/2022
 • Konkursi per staf zgjedhor
 • Aplikacioni per staf zgjedhor
 • Drejtor i Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike
 • Aplikacioni për punësim për staf të rregullt