Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

SAMI KURTESHI

2021-07-05T10:10:02+00:00

Sami Kurteshi u lind më 5 qershor 1960 në Gjilan. Shkollën fillore dhe gjimnazin - shkenca natyrore i kreu në Gjilan. Në periudhën 1978-1981 ka studiuar në fakultetin Teknik, dega e Elektroteknikës në Universitetin e Prishtinës. Pas demonstratave gjithëpopullore në Kosovë të vitit 1981, pasi ndiqet nga regjimi jugosllav, është larguar nga Kosova. Në vitin [...]

Go to Top