Tërhiqet shorti për renditjen e kandidatëve për kryetar në fletëvotimin e zgjedhjeve në Mitrovicë të Veriut

12/11/2020

Prishtinë, 12 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninë e tërheqjes së shortit për renditjen e kandidatëve dhe subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të  jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Mitrovicës së Veriut, të cilat do të mbahen më 29 nëntor 2020.

 

Renditja

në fletëvotim

Kandidati për kryetar dhe subjekti politik
121 ERDEN ATIQ

LËVIZJA VETËVENDOSJE

122 DUŠAN MILUNOVIĆ

KANDIDAT I PAVARUR

123 MILAN RADOJEVIĆ

LISTA SRPSKA

124 FLORENT AZEMI

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

 

Njoftim shtesë: Në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës, më 20 shkurt 2020, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për certifikimin e 3 kandidatëve si dhe më 2 mars është tërhequr shorti për renditjen e tyre në fletëvotim:

10. Naim Fetahu
Partia Demokratike e Kosovës – PDK

11. Nexhmi Rudari
Lidhja Demokratike e Kosovës – LDK

12. Shpejtim Bulliqi
Lëvizja Vetëvendosje!