Si të plotësohet fletëvotimi për procesin e votimit “Për apo Kundër, largimit të kryetarëve në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut”, më 21 prill 2024

16/04/2024