Periudha e regjistrimit për votim të personave me nevoja të veçanta 10 – 18 prill 2024, për procesin e votimit Për apo Kundër largimit të kryetarëve në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, më 21 prill 2024

16/04/2024