KQZ shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit

07/11/2019

Prishtinë, 7 nëntor 2019 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 6 tetor 2019.

Të gjitha rezultatet e detajuara i gjeni në këtë vegzë 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se subjektet politike dhe kandidatët mund të paraqesin ankesat e tyre brenda 24 orëve në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa lidhur me këtë rezultat.