KQZ-ja shpalli rezultatet përfundimtare të rivotimit për Kryetar të Komunës së Istogut

21/12/2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të rivotimit për raundin e dytë të zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Istogut.

Kryetarja e KQZ-së, Daka bëri të ditur se nga koha e shpalljes fillon të rrjedhë afati 24 orësh për ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.