KQZ-ja pranoi raportin përfundimtar të vëzhguesve të BE-së për zgjedhjet e 6 tetorit

22/01/2020

Prishtinë, 22 janar 2020 – Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka priti në takim Anëtaren e Parlamentit Europian, Viola von Cramon, e cila është edhe Kryesuese e Vëzhguesve të Misionit Vëzhgues të Zgjedhjeve të BE-së. Ajo shoqërohej nga bashkëpunëtorë dhe nga përfaqësues të Zyrës së BE-së në Kosovë.

Në emër të KQZ-së, kryetarja Daka pranoi raportin përfundimtar të Misionit Vëzhgues të Zgjedhjeve për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës që u mbajtën më 6 tetor 2019.

[foogallery id=”13119″]