KQZ-ja me linjë telefonike për informimin e votuesve

06/10/2019
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se me qëllim të komunikimit lidhur me procesin e votimit në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës ka në dispozicion këta numra telefoni:
 
TELEFONAT KONTAKTUES PËR INFORMIMIN E VOTUESVE:
0800 55 555 dhe +38338211428
 
TELEFONAT KONTAKTUES NË DHOMËN OPERATIVE:
+3833820081004 dhe +3833820081007