KQZ-ja certifikoi kandidatët në zgjedhjet për kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok dhe emëroi Komisionet Komunale të Zgjedhjeve

28/11/2022

Prishtinë, 28 nëntor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi.

Në këtë mbledhje, KQZ-ja mori vendim për certifikimin e subjekteve politike dhe kandidatëve për të marrë pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, të cilat do të mbahen më 18 dhjetor 2022.

 

SUBJEKTET POLITIKE LEPOSAVIQ ZUBIN POTOK ZVEÇAN MITROVICË E VERIUT
INICIATIVA QYTETARE MITROVICA / / / BETIM

OSMANI

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS ALBULENA

BEHLULI HETEMI

IZMIR

ZEQIRI

ILIR

PECI

TAULANT

KELMENDI

LËVIZJA VETËVENDOSJE LULZIM

HETEMI

FLATRON

HASANI

FETAH

PECI

ERDEN

ATIQ

PARTIJA KOSOVSKIH SRBA ALEKSANDAR JABLANOVIĆ / / /
GRAĐANSKA INICIJATIVA SRPSKI OPSTANAK / / / ALEKSANDAR

 ARSENIJOVIĆ

KANDIDATE E PAVARUR / / SLADJANA

PANTOVIĆ

/

Në vazhdim të mbledhjes, KQZ-ja emëroi edhe anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve në këto katër komuna.