Mbledhja e KQZ-së: Certifikimi i kandiatëve për zgjedhjet për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit; zëvendësimi i anëtarëve të Kuvendit Komunal të Zubin Potokut

05/12/2022

Prishtinë, 5 dhjetor 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi.

Në këtë mbledhje, KQZ-ja mori vendim për certifikimin e subjekteve politike dhe kandidatëve për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme të 25 dhjetorit për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit.

SUBJEKTET POLITIKE DHE NUMRI I KANDIDATËVE TË CERTIFIKUAR PËR PJESËMARRJE NË ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN KOMUNAL TË ZVEÇANIT DHE LEPOSAVIQIT
 
SUBJEKTET POLITIKE ZVEÇAN LEPOSAVIQ
 
PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS 16 kandidatë 2 kandidatë
LËVIZJA VETËVENDOSJE 10 kandidatë 4 kandidatë
PARTIJA KOSOVSKIH SRBA / 20 kandidatë
Total: 26 26

Në vazhdim të mbledhjes, KQZ-ja shqyrtoi dhe miratoi kërkesat për zëvendësimin e antërëve të Kuvendit Komunal në Zubin Potok.

NR. I DORËHEQURI SUBJEKTI

POLITIK

ZËVENDËSUESI SUBJEKTI

POLITIK

KOMUNA
1 Igor  Radic Srpaska Lista Flatron Hasani Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
2 Uros Bozovic Srpaska Lista Jahir Kamberi Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
3 Nemanja Jaksic Srpaska Lista Raif Ferizi Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
4 Savo Perovic Srpaska Lista Liridona Kahrimani Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
5 Marko Vulovic Srpaska Lista Mimoza Mehmeti Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
6 Tatjana Vlaskovic Srpaska Lista Agnesa Mehmeti Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
7 Mirjana Vucetic Srpaska Lista Rizah  Selimi Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
8 Dejan Radojkovic Srpaska Lista Verica Grubor Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
9 Goran Djuric Srpaska Lista Marko Milovanovic Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
10 Slavisa Milosavljevic Srpaska Lista Ahmet Uka Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
11 Krsto Milosavljevic Srpaska Lista Albesa Veseli Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
12 Danijela Janicijevic Srpaska Lista Ariana Hasani Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
13 Radica Obradovice Srpaska Lista Kaltrina Veseli Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok
14 Goran Radoicic Srpaska Lista Fahrije Veseli Lëvizja Vetëvendosje! Zubin Potok