Mbledhja e KQZ-së: Rishikimi i planifikimin buxhetor për zgjedhjet e 23 prillit; azhurnimet vjetore të partive politike; dhe miratimi i qendrave të votimit në Kosovë

Prishtinë, 01 mars 2023 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e pestë për vitin 2023, të kryesuar nga kryetari, Kreshnik Radoniqi. Në fillim të mbledhjes, kryetari Radoniqi i uroi mirëseardhje anëtarit të ri të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Alban Krasniqi, i cili u emërua nga Presidentja e Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani pas [...]