main-bg

Vendimet e KQZ-së

 • 09-09-2016 00:00

  Vendim për zëvendësimin e ish anëtarit të KQZ-së në Këshillat e KQZ-së

  Shkarko
 • 09-09-2016 00:00

  Vendim për ndryshimin dhe Plotësimin e vendimit për udhëtim zyrtar në Republikën e Malit të Zi

  Shkarko
 • 07-07-2016 15:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale - Ferizaj

  Shkarko
 • 13-06-2016 15:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale - Rahovec

  Shkarko
 • 25-05-2016 11:30

  Vendim për regjistrimin e Partisë Politike- Nisma për Kosovën - NISMA

  Shkarko
 • 25-05-2016 11:29

  Vendim për regjistrimin e Partisë Politike- Aktivna Građanska Inicijativa - AGI

  Shkarko
 • 25-05-2016 11:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale - Mitrovice

  Shkarko
 • 16-05-2016 14:09

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale

  Shkarko
 • 26-04-2016 00:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale - Rahovec

  Shkarko
 • 26-04-2016 00:00

  Vendim per shkrirjen e Partise Politike - PARTIA DEMOKRISTIANE PER INTEGRIM - PDKI

  Shkarko