main-bg

Vendimet e KQZ-së

 • 06-07-2017 16:05

  Vendim për Rinumërimin e Fletëvotimeve

  Shkarko
 • 06-07-2017 16:03

  Vendim për zëvendësim të anëtares së Kuvendit Komunal Gjilan

  Shkarko
 • 06-07-2017 16:03

  Vendim për ndërrimin e Kuvendin Komunal Prishtinë

  Shkarko
 • 03-07-2017 16:55

  Vendim për rinumërimin e Fletëvotimeve

  Shkarko
 • 03-07-2017 16:54

  Vendim per emërimin e KKZ -ve në Zgjedhjet Lokale_2017

  Shkarko
 • 30-06-2017 13:55

  Vendim për Ndryshimin dhe Plotësimin e Vendimit per Planin Operacional për Zgjedhjet Lokale 2017

  Shkarko
 • 29-06-2017 14:41

  Vendim për Shpalljen e Rezultateve Përfundimtare të Qendrës se Numërimit dhe Rezultateve të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2017

  Shkarko
 • 23-06-2017 16:30

  Vendim për Miratimin e Planit Operacional për Zgjedhjet e Lokale 2017

  Shkarko
 • 23-06-2017 16:29

  Vendim për Miratimin e Rekomandimit te Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve

  Shkarko
 • 23-06-2017 12:55

  Vendim për kufizimin e shpenzimeve të fushatës zgjedhore për Zgjedhjet Lokale 2017

  Shkarko