main-bg

Vendimet e KQZ-së

 • 03-11-2017 16:25

  Vendim Për Certifikimin e Rezultateve Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Prishtinë

  Shkarko
 • 03-11-2017 16:24

  Vendim Për Certifikimin e Rezultateve Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Podujevë

  Shkarko
 • 03-11-2017 16:24

  Vendim Për Certifikimin e Rezultateve Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Pejë

  Shkarko
 • 03-11-2017 16:23

  Vendim Për Certifikimin e Rezultateve Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Rahovec

  Shkarko
 • 03-11-2017 16:22

  Vendim Për Certifikimin e Rezultateve Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Mitrovicën e Veriut

  Shkarko
 • 03-11-2017 16:21

  Vendim Për Certifikimin e Rezultateve Përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Deçan

  Shkarko
 • 03-11-2017 16:19

  Vendim Për Certifikimin e Rezultateve Perfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Han të Elezit

  Shkarko
 • 03-11-2017 11:17

  Vendim Për Dizajnin, Përmbajtjen dhe Formatin e Fletëvotimit për Raundin e Dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunave 2017

  Shkarko
 • 03-11-2017 11:14

  Vendim Për Caktimin e Numrit të Fletëvotimeve për Vendvotim për Raundin e Dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunave 2017

  Shkarko
 • 02-11-2017 17:02

  Vendim Për Miratimin e Rekomandimit të Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve për Rinumërim të Fletëvotimeve

  Shkarko