main-bg

Lajme

 • 07-09-2016

  A-WEB: PËRBËRJA E RE E KOMITETIT TË AUDITIMIT

  Asociacioni i Trupave Zgjedhore Botërore (A-WEB) në buletinin informativ të publikuar më 1 shtator, një hapësirë të veçantë i ka kushtuar prezantimit të përbërjes së re të Komitetit të Mbikëqyrjes dhe Auditimit të A-WEB’it.

  Lexo më shumë»
 • 04-07-2016

  Komunikatë për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, znj. Valdete Daka. Në fillim të mbledhjes, z. Florian Dushi informoi KQZ-së për dorëheqjen e tij nga pozita e anëtarit të KQZ-së për shkak të angazhimeve të reja si Zëvendësministër në Ministrinë e Drejtësisë.

  Lexo më shumë»
 • 30-06-2016

  Kryetarja e KQZ-së prezanton në SHBA arritjet në organizimin e zgjedhjeve në Kosovë

  Me ftesë të Asociacionit Ndërkombëtar të Nëpunësve, Regjistruesve, Zyrtarëve Zgjedhor dhe Financierëve (IACREOT) kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, znj. Valdete Daka mori pjesë në konferencën vjetore të organizuar në Memfis, Tenessee SHBA.

  Lexo më shumë»
 • 16-05-2016

  KQZ VËZHGON ZGJEDHJET E SHUMËFISHTA NË REPUBLIKËN DOMENIKANE

  Një delegacion i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, në përbërje të anëtarëve Betim Gjoshi e Adnan Rrustemi, po qëndrojnë në Republikën Domenikane për të vëzhguar zgjedhjet në këtë shtet që do të mbahen ditën e diele (15 maj).

  Lexo më shumë»
 • 12-05-2016

  Shqyrtim Publik për Regjistrimin e Partisë Politike: Aktivna Građanska Inicijativa

  Me datë 22.04.2016 ka aplikuara për regjistrim iniciativa politike “Aktivna Građanska Inicijativa” , sot më 12 maj 2016, e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 12-05-2016

  Shqyrtim Publik për Regjistrimin e Partisë Politike: Nisma për Kosovën

  Me datë 21.04.2016 ka aplikuara për regjistrim iniciativa politike “Nisma për Kosovën” , sot më 10 maj 2016, e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 15-04-2016

  KQZ-ja NË KONFERENCËN E 13’të EVROPIANE PËR TRUPAT MENAXHUESE ZGJEDHORE

  Me ftesë të Komisionit të Venedikut të Këshillit të Evropës, një delegacion i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në përbërje të kryetares Valdete Daka dhe anëtarëve Florian Dushi dhe Ercan Spat, po merr pjesë në Konferencën e 13’të Evropiane për Trupat Menaxhuese Zgjedhore, që po mbahet në Bukuresht të Rumanisë.

  Lexo më shumë»
 • 29-02-2016

  KOMUNIKATË PËR MEDIA

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, znj. Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 22-02-2016

  KQZ zgjedhet anëtar i Komitetit të Auditimit dhe Mbikëqyrjes së Shoqatës së Zyrtarëve Zgjedhorë Botëror (A-WEB)

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është zgjedhur anëtar i Komitietit të Auditimit dhe të Mbikëqyrjes së Shoqatës së Zyrtarëve Zgjedhorë Botëror (A-WEB).

  Lexo më shumë»