main-bg

Lajme

 • 09-11-2016

  KOMUNIKATË PËR MEDIA

  Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e rregullt.

  Lexo më shumë»
 • 08-11-2016

  Komunikatë për media

  Një delegacion i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, i përbërë nga kryetarja, Valdete Daka dhe anëtari Nenad Rikalo, po merr pjesë në Programin Zgjedhor të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USEP) për vitin 2016, i cili këtë vit pasohet nga Konferenca e Shtatë Globale e Organizatave Zgjedhore (GEO-7).

  Lexo më shumë»
 • 04-11-2016

  Komunikatë për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, z. Sami Hamiti. Në fillim, kryesuesi i mbledhjes bëri të ditur se gjatë ditës së enjte Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar Vendimin e Presidentit të Republikës së Kosovës për caktimin dhe shpalljen e datës së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar në Komunën e Drenasit (Gllogocit).

  Lexo më shumë»
 • 24-10-2016

  Shqyrtim Publik për Regjistrimin e Partisë Politike: Napredna Snaga Kosova

  Me datë 03.10.2016 ka aplikuara për regjistrim iniciativa politike “Napredna Snaga Kosova – NSK” , sot më 24 tetor 2016, e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 21-10-2016

  Komunikatë për media

  Sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të Republikës së Kosovës qëndroi për vizitë një delegacion i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve i Republikës së Shqipërisë.

  Lexo më shumë»
 • 17-10-2016

  Komunikatë për media

  Një delegacion i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve i kryesuar nga kryetarja Valdete Daka dhe në përbërje të anëtarëve: Ilir Gashi, Sami Hamiti, Binak Vishaj, Ercan Spat dhe Nenad Rikalo po qëndrojnë në Mal të Zi për të vëzhguar zgjedhjet parlamentare që po mbahen sot.

  Lexo më shumë»
 • 23-09-2016

  KQZ-ja nënshkruan Deklaratën e pranimit në ACEEEO

  Tiranë, 23 shtator – Pas anëtarësimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës në Asociacionin e Zyrtarëve Zgjedhor Evropian (ACEEEO) – kryetarja e KQZ-së, znj. Valdete Daka nënshkroi Deklaratën e pranimit në ACEEEO.

  Lexo më shumë»
 • 22-09-2016

  FLAMURI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË MESIN E FLAMUJVE TË SHTETEVE ANËTARE TË ACEEEO-s

  Tiranë, 22 shtator – Pas anëtarësimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Asociacionin e Zyrtarëve Zgjedhorë Evropianë (ACEEEO), në vendin ku po mbahet Konferenca e 25 e ACEEEO-s është vendosur flamuri i Republikës së Kosovës. Nga dje ky Asociacion ka 25 shtete anëtare.

  Lexo më shumë»
 • 21-09-2016

  KQZ-ja anëtarësohet në ACEEEO

  Tiranë, 21 shtator – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është anëtarësuar në Asociacionin e Zyrtarëve Zgjedhorë Evropianë me të drejta të plota, duke u bërë anëtari i 25 i këtj Asociacioni. Ky vendim është marrë para pak çastesh në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të ACEEEO-s.

  Lexo më shumë»