main-bg

Lajme

 • 04-12-2016

  Hapen me kohë të gjitha Vendvotimet në Komunën e Gllogocit

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është shpërndarë sipas planifikimeve i gjithë materiali sensitiv nëpër të gjitha Qendrat e Votimit në Komunën e Gllogocit.

  Lexo më shumë»
 • 03-12-2016

  Plani i Konferencave dhe njoftimeve për media i KQZ-së për Ditën e Zgjedhjeve 4 dhjetor dhe të dhëna të përgjithshme lidhur me Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Gllogocit

  Lexo më shumë»
 • 01-12-2016

  Komunikatë për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve e vlerëson të nevojshme të njoftojë se ka pranuar kërkesën nga Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar i akredituar në Kosovë, shkelqësia e tij, z. Ruairi O’Connell, e shkruar edhe në emër të përfaqësuesve të katër shteteve mike të Republikës së Kosovës.

  Lexo më shumë»
 • 25-11-2016

  Komunikatë për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka. Në fillim të mbledhjes, Kryeshefi Ekzekutiv i SKQZ-së, Enis Halimi paraqiti raportin lidhur me ecurinë e përgatitjeve të Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit).

  Lexo më shumë»
 • 18-11-2016

  Njoftim nga tërheqja e shortit

  Pas mbledhjes, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninë e tërheqjes së shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit).

  Lexo më shumë»
 • 18-11-2016

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, znj. Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 12-11-2016

  KQZ-ja certifikoi kandidatët për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit)

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, z. Binak Vishaj.

  Lexo më shumë»
 • 11-11-2016

  Përfundon afati i aplikimit për certifikim të subjekteve politike për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit)

  Lexo më shumë»
 • 09-11-2016

  Njoftim -THEMELIMI I QENDRAVE TË REJA TË VOTIMIT GLLOGOC

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në bazë të kompetencave kushtetuese dhe ligjore për organizimin e zgjedhjeve, ka themeluar 4 Qendra të Reja të votimit në komunën e Gllogocit.

  Lexo më shumë»