main-bg

Lajme

 • 15-12-2016

  Komunikatë për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 08-12-2016

  KQZ-ja Certifikoi Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit)

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e rregullt, të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, z. Sami Hamiti ku u certifikuan Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit).

  Lexo më shumë»
 • 07-12-2016

  Njoftim lidhur me afatin ligjor për akreditimin e vëzhgueseve shtesë

  Subjektet politike të certifikuara, OJQ-të, organizatat qeveritare dhe ndërqeveritare, organizatat e specializuara të cilat merren me zgjedhje dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe përfaqësuesit e vendeve të huaja dhe mediave, mund të dorëzojnë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve kërkesën për akreditim vëzhguesve shtesë, për vëzhgimin e Raundit të Dytë të Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Gllogoc.

  Lexo më shumë»
 • 07-12-2016

  Njoftim lidhur me afatin ligjor për akreditimin e vëzhgueseve

  Përfaqësues të subjekteve politike te certifikuara, OJQ, organizata qeveritare dhe ndërqeveritare, organizata ndërkombëtare te specializuara dhe te angazhuara ne mbrojtjen e te drejtave te njeriut, vendeve te huaja apo mediave.

  Lexo më shumë»
 • 06-12-2016

  KQZ-ja publikoi Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit)

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 04-12-2016

  KQZ-ja publikon Rezultatet Preleminare

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën fundit për ditën e sotme (e diele) lidhur me Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit).

  Lexo më shumë»
 • 04-12-2016

  Mbyllen me kohë të gjitha Vendvotimet në Komunën e Drenasit. Pjesëmarrja në votime: 21 mijë e 318 votues, apo 40.55%

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e radhës për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit).

  Lexo më shumë»
 • 04-12-2016

  Pjesëmarrja në votime deri në orën 15:00 është: 14 mijë e 193 votues, apo 27%

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e radhës për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit). Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se në orën 15:00 kanë votuar 14 mijë e 193 votues apo 27 %.

  Lexo më shumë»
 • 04-12-2016

  Pjesëmarrja në votime deri në orën 11:00 është: 4 mijë e 10 votues 7.63%

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencë për media lidhur me Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit). Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se deri në orën 11:00 është 4 mijë e 10 votues, apo 7.63%.

  Lexo më shumë»