main-bg

Lajme

 • 18-07-2017

  Periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës 16 korrik – 23 gusht 2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve Lokale për Kryetarë të Komunave dhe për Asamble Komunale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 14-07-2017

  Regjistrimi i Partisë Politike:“ ALTERNATIVA”, i hapur për shqyrtim publik

  “Alternativa” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyren për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 08-07-2017

  KQZ-ja certifikoi rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve të 11 qershorit

  Pas marrjes së konfirmimeve nga ana e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme se në këto institucione nuk ka ndonjë çështje për të vendosur, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 11 qershor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 07-07-2017

  Përfundon rinumërimi i votave të dy subjekteve politike në 23 Vendvotime

  Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është përmbyllur numërimi i të gjitha votave të dy subjekteve politike: Kosovaki Nevi Romani Partia (KNRP) dhe Partia Rome e Bashkuar e Kosovës (PRBEK).

  Lexo më shumë»
 • 06-07-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, Eshref Vishi.

  Lexo më shumë»
 • 06-07-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së Nr.36/2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 05-07-2017

  Raporti i Rinumërimit të 117 vendvotimeve në bazë të vendimeve të PZAP

  Lexo më shumë»
 • 03-07-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, Ergit Qeli

  Lexo më shumë»
 • 30-06-2017

  Deklarimi i partive politike për certifikim përmes koalicionit

  Me shpalljen e datës së Zgjedhjeve Lokale nga Presidenti i Republikës së Kosovës, që do të mbahen me datë 22 tetor 2017, Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim (Zyra), pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ju informon se afati ligjor për tu deklaruar se a do të merrni pjesë në gara zgjedhore në koalicion është si në vijim:

  Lexo më shumë»