main-bg

Lajme

 • 28-09-2017

  Si të plotësohet fletëvotimi për Kryetar Komune dhe Kuvend Komunal?

  Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për Kryetar të Komunës i cili do të ketë ngjyrë të verdhë dhe një për Kuvend Komunal i cili do të ketë ngjyrë të kaltër.

  Lexo më shumë»
 • 16-09-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, Adnan Rrustemi.

  Lexo më shumë»
 • 13-09-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së - Zëvendësimi i deputetëve

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 11-09-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 11-09-2017

  KQZ-ja pranon raportin përfundimtar të vëzhguesve të BE-së për Zgjedhjet e 11 qershorit

  Sot, kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranoi Raportin Përfundimtar “Zgjedhjet Parlamentare në Kosovë 2017” të Misionit të Bashkimit Evropian për Vëzhgimin e Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 11-09-2017

  Tërhiqet shorti për renditjen e Subjekteve Politike në Fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale 2017

  Prishtinë, 11 shtator – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninën e tërheqjes së shortit për renditjen e Subjekteve Politike në Fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 06-09-2017

  KQZ dhe BE nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale të 22 tetorit

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe Bashkimi Evropian nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi lidhur me vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale që do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 05-09-2017

  AFATET PËR APLIKIM PËR AKREDITIM TË VËZHGUESVE

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është në pritje të kërkesave për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale që do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 01-09-2017

  KQZ-ja në Asamblenë e 3’të të Përgjithshme të Trupave Zgjedhore Botërore

  Një deleagacioin i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, i kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka po merr pjesë në ngjarjen më të madhe në fushën e zgjedhjeve, e organizuar nga Asociacioni i Trupave Zgjedhore Botërore (A-WEB) dhe që po mbahet në kryeqytetin rumun, Bukuresht.

  Lexo më shumë»